kngf-06okt--040--mcklin-fotografie---klein.jpg
11 januari 2023

Individueel Register - KRF NL

Het Individueel Register (KRF NL) is hét kwaliteitsregister voor alle fysiotherapeuten.

Het Individueel Register (KRF NL) van het KNGF bestaat sinds 2020. Het KRF NL is hét kwaliteitsregister voor alle fysiotherapeuten. Zo werken fysiotherapeuten samen aan de ontwikkeling van hun vak.

Het KRF NL heeft een Register Algemeen Fysiotherapeut, waarin iedere fysiotherapeut staat geregistreerd, negen deelregisters en vijf aantekeningenregisters. 

Binnen KRF NL behaal je als fysiotherapeut punten door deskundigheidsbevorderende activiteiten te volgen die passen bij jouw wensen en leerbehoeften, zoals bij- en nascholing, een opleiding, IOF of intervisie. Hiermee borgen we dat iedere fysiotherapeut zich professioneel blijft ontwikkelen. En maken we de professionele ontwikkeling zichtbaar. KRF NL registreert activiteiten van fysiotherapeuten en neemt afscheid van collega’s die niet aan de herregistratie-eisen voldoen.

Als geregistreerde fysiotherapeut sta je voorop in de fysiotherapie!

- Ontwikkel jezelf op een manier die bij je past
- Oók punten voor niet-geaccrediteerde cursussen en activiteiten
- Een openbaar en individueel portfolio
- Transparant en dienstverlenend voor de zorg

Een overzicht van de verschillende registers in KRF NL en uitleg over de punten door deskundigheidsbevorderende activiteiten vind je op deze informatiepagina

Bekijk ook het Beleidsdocument KRF NL.

 
Registreer je in KRF NL

Sluit je aan bij KRF NL

 
Registratie wijzigen 

Een overzicht van je registratiegegevens en het aantal behaalde punten vind je in PE-online. In dit systeem kun je ook een registratie opzeggen of  wijzigen. 

Heb je een vraag?

Neem contact op met de registeradministratie via [email protected] of bel 033-467 29 29.